divendres, 11 de gener del 2013

Any nou, trobades noves


Ja fa un mes de l’última entrada al blog, però això no vol dir que no hi hàgim trobat durant aquest temps.

Amb en Zouahir ens hem vist cada Dissabte, el lloc de quedada no ha canviat, continuo passant-lo a buscar a casa seva a les 3 i tornant-lo entre les 6 i quarts de 7.
Cada vegada parla i entén millor el català, continua tan actiu com sempre, en això no canvia!
Les activitats que hem fet han anat variant, al principi l’eix principal sobre el qual feiem les trobades era l’esport i les caniques. Fins al punt d’anar tres setmanes seguides al camp de Juncària a fer xuts tota la tarda, no sense abans fer una partida ràpida de caniques per poder-me’n  pispar i jugar-se-les amb els seus amics al llarg de la següent setmana.
Vaig pensar en proposar-li altres activitats, el cap de setmana del 19/20 de Desembre vam anar a cine a veure la pel·lícula El Hobbit, era la primera vegada que anava al cine i li feia moltíssima il·lusió, es va passar la mitja hora prèvia a l’inici fent xuts al parking dels cines mentre preguntava coses com: “ I si l’altra gent vol veure una pel·lícula diferent de la nostra què farem?” “Qui posa les pel·lícules?”, però un cop començada, al cap de 20 minuts em va dir que li feia una mica de por, vam sortir tot recollint les gairebé acabades crispetes i vam entrar a una sala on feien “Asterix i Obelix” amb aquesta va estar molt més entretingut i s’ho va passar més que bé.
Altres activitats que hem fet han sigut: anar a menjar gelats al centre de la ciutat o bé passejar-nos (amb les caniques a la butxaca  per si trobàvem un parc que fes patxoca per utilitzar-les) pel centre de Figueres.
L’última activitat que vam fer junts va ser el cap de setmana passat que vam anar amb la seva bici al nou sk8 parc de Figueres on va poder desfogar-se, després vam anar a comprar berenar i vam fer 4 xuts a les pistes del davant de casa seva.

Li he proposat anar a visitar Museus però no li ve gaire de gust.

Per ara, en Zou és un 10 com a mentorat.

Arnau i Zou.

1 comentari:

  1. Hola Arnau,
    veig que aneu tots bé!
    i us ho passeu bé!

    segueix així!
    Anna

    ResponElimina